• contact@flytrans.ro
  • Arad - Romania - Europa

Telefon

+40 752 099 001

Awesome Image

Tractări Auto | Tractari si Transport auto, utilaje constructii, agricole sau industriale

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Tractări Auto

Servicii de tractări auto non stop la nivel naţional şi internaţional în caz de accident sau probleme tehnice legate de maşină pentru persoane fizice şi persoane juridice, oferim servicii de tractări şi transporturi rapide în cay de accident sau probleme tehnice pe autostradă sau pe drum naţional şi judeţean.

Garantăm tractarea şi transportul maşinilor sau autoutilitarelor prin îndeplinirea tuturor condiţiilor legale, iar alegerea unei firme de tractări este dependentă de mai mulţi factori, şi anume prin echipamentul folosit să fie conform normelor şi dorim ca autovehiculul tău să fie tranctat în cele mai sigure şi bune condiţii pâna la locaţia dorită sau un atelier auto pentru reyolvarea problemelor tehnice.

Compania noatră dispune de personal calificat şi va fi gata să te asiste non stop şi în orice situaţie, oferind suport la faţa locului în vederea remedierii problemei autovehiculului dumneavoastră. Dorim să oferim un echilibru ideal privind calitatea serviciilor de tractări şi transporturi auto la cel mai bun raport calitate-preţ.

TRACTĂRI AUTO

nonstop

naţional şi internaţional

TRACTĂRE AUTOUTILITARE

24/7

naţional şi internaţional

Oferim servicii de transport şi tractări pentru orice tip de maşină sau autoutilitară pe plan naţional în Arad, Timişoara, Nădlac, Lugoj, Sânnicolau Mare, Pauliş, Săvârşin, cât şi internaţional (Ungaria, Austria, Germania, Serbia, Bulgaria, Italia, Franţa, etc), iar în raport cu concurenţa, la noi un serviciu de calitate înseamnă siguranţă pe platformă la cele mai mici preţuri şi suntem disponibili 24/24 7 zile din 7 zile.

Tractăm cu ajutorul autospecialelor cu platformă sau remorcă orice tip de autoturism indiferent de problema sau necesitatea apărută, putând să vă ajutăm cu experienţa şi profesionalismul dobândit pe parcursul celor peste 10 ani de servicii oferite cu seriozitate.

Awesome Image