• contact@flytrans.ro
  • Arad - Romania - Europa

Telefon

+40 752 099 001

Awesome Image

Transport Auto | Tractari si Transport auto, utilaje constructii, agricole sau industriale

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Transport Auto

Servicii de tractări şi transport auto non stop la nivel național și internațional în caz de accident sau probleme tehnice legate de mașină, importuri de maşini din alte state membre UE pentru firme specializate în vânzarea acestora prin oferirea de servicii de tractări şi transporturi rapide.

Garantăm tractarea şi transportul maşinilor sau autovehiculelor prin îndeplinirea tuturor condiţiilor legale, iar alegerea unei firme de tractări este dependentă de mai mulți factori, şi anume prin echipamentul folosit să fie conform normelor şi dorim ca autovehiculul tău să fie transportat în cele mai sigure și bune condiții.

Compania noatră dispune de personal calificat și va fi gata să te asiste non stop și în situații de suport la fața locului în vederea remedierii problemei autovehiculului dumneavoastră. Dorim să oferim un echilibru ideal privind calitatea serviciilor de tractări şi transporturi auto la cel mai bun raport calitate-preț.

TRACTĂRI AUTO

24/7

naţional şi internaţional

TRANSPORT MAŞINI

24/7

naţional şi internaţional

Oferim servicii de transport şi tractări pentru orice tip de maşină sau autoutilitară pe plan naţional în Arad, Timişoara, Nădlac, Lugoj, Sânnicolau Mare, Pauliş, Săvârşin, cât și internațional (Ungaria, Austria, Germania, Serbia, Bulgaria, Italia, Franţa, etc), iar în raport cu concurența, la noi un serviciu de calitate înseamnă siguranță pe platformă la cele mai mici prețuri şi suntem disponibili 24/24 7 zile din 7 zile.

Tractăm cu ajutorul autospecialelor cu platforma sau remorca orice tip de autoturism indiferent de problema sau necesitatea apărută, putând să vă ajutăm cu experiența și profesionalismul dobândit pe parcursul celor peste 10 ani de servicii oferite cu seriozitate..

Awesome Image