• contact@flytrans.ro
  • Arad - Romania - Europa

Telefon

+40 752 099 001

Awesome Image

Transport Grupaj Utilaje Industriale şi Construcţii

transport grupaj utilaj industrial si utilaj constructii

Transport Utilaje Industriale sau Construcţii

 

Oferim soluţii de transport personalizate în funcţie de tipul utilajelor şi dimensiunile acestora pe platforma noastră cu o greutate maximă autorizată de 18 tone unde se pot transporta utilaje cu masa totală până la 10 tone, având o lungime utilă de până la 8m, lăţimea maximă utilă de 2,5m şi o înălţime maximă de 3,2m

Putem efectua transportul în regim de grupare a mijloacelor pe platformă sau în regim exclusiv, garantăm asigurarea utilajelor transportate în conformitate cu prevederile legale şi în condiţii de maximă siguranţă.

Oferim servicii de transport pentru utilaje agricole, industriale sau de construcţii pe platformă sau pe remorcă.

 

Transport Grupaj Utilaje Industriale şi Construcţii

 

Compania DARUFLYTRANS SRL vă oferă servicii profesionale de tractări şi transport auto şi autoturisme, transport autoutilitare sau microbuse, transport utilaje agricole şi utilaje industriale de dimensiuni mici şi medii.

Oferim servicii de transport şi tractări auto atât în ţară, cât şi în exterior pe plan internaţional în toate ţările din Uniunea Europeană, precum şi în alte ţări care nu sunt membre Uniunii Europene.

 

Suntem la bază o firmă de tractări şi transporturi auto cu o vechime şi o experienţă de vastă în transportul utilajelor de peste 10 ani de zile, oferind în cazuri urgente prin colaboratorii noştri ajutor de asistenţă rutieră în Arad, Timişoara, Nadlac printr-o suită de servicii complete la preţuri competitive.

Pentru că blocajele sau neplăcerile nu pot fi preconizate atunci când vă aşezaţi la volan, serviciile de tractări auto şi asistenţă rutieră pot fi accesate în orice moment.

Oricând şi la orice ora puteţi beneficia de serviciul oferit de compania noastră, tractări sau transporturi auto şi utilaje oriunde pe drumurile naţionale, drumuri expres sau autostrăzile din ţară în România, Ungaria, Austria, Germania, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Turcia, Macedonia, Polonia, Cehia, Slovacia, Albania sau Croaţia.