• contact@flytrans.ro
  • Arad - Romania - Europa

Telefon

+40 752 099 001

Awesome Image

Transport Auto – Audi Q8 SUV din Germania în România

transport autoturisme

Transport Auto Germania-România

Oferim soluţii de transport auto personalizate în funcţie de tipul maşini sau maşinilor, şi dimensiunile acestora pe remorciile noastre speciale cu o greutate maximă autorizată de până la 3 tone şi o greutate utilă de până la 2 tone, sau pe platforma noastră cu o greutate maximă autorizată de 3,5 tone unde se pot transporta autoturisme sau maşini cu masa totală până la 2 tone, având o lungime utilă de până la 8m, lăţimea maximă utilă de 2,1m şi o înălţime maximă de 3,3m

Putem efectua transportul în regim de grupare a mijloacelor pe platformă sau în regim exclusiv, garantăm asigurarea maşinilor transportate în conformitate cu prevederile legale şi în condiţii de maximă siguranţă.

Oferim servicii de transport pentru autoturisme sau autoutilitare dimensiuni mici şi medii pe platformă sau pe remorci speciale.

Transport Auto Germania-România

Compania DARUFLYTRANS SRL vă oferă servicii profesionale de tractări şi transport auto şi autoturisme, transport autoutilitare sau microbuse, transport utilaje agricole şi utilaje industriale de dimensiuni mici şi medii.

Oferim servicii de transport şi tractări auto atât în ţară, cât şi în exterior pe plan internaţional în toate ţările din Uniunea Europeană, precum şi în alte ţări care nu sunt membre Uniunii Europene.

Suntem la bază o firmă de tractări şi transporturi auto cu o vechime şi o experienţă de vastă în transportul utilajelor de peste 10 ani de zile, oferind în cazuri urgente prin colaboratorii noştri ajutor de asistenţă rutieră în Arad, Timişoara, Nădlac printr-o suită de servicii complete la preţuri competitive.

Pentru că blocajele sau neplăcerile nu pot fi preconizate atunci când vă aşezaţi la volan, serviciile de tractări auto şi asistenţă rutieră pot fi accesate în orice moment.

Oricând şi la orice ora puteţi beneficia de serviciul oferit de compania noastră, tractări sau transporturi auto şi utilaje oriunde pe drumurile naţionale, drumuri expres sau autostrăzile din ţară în România, Ungaria, Austria, Germania, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Turcia, Macedonia, Polonia, Cehia, Slovacia, Albania sau Croaţia.