• contact@flytrans.ro
  • Arad - Romania - Europa

Telefon

+40 752 099 001

Awesome Image

Transport Utilaje | Tractari si Transport auto, utilaje constructii, agricole sau industriale

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Transport Utilaje

Compania noastră oferă servicii profesionale de transport pe platforme specializate şi remorci de tonaj mic sau mediu pentru toate tipurile de utilaje de până în 10 tone. Colaborăm şi suntem deschişi pentru noi colaborări pentru a putea veni în ajutorul firmelor din diferite domenii. Transportăm într-un timp scurt pe zi sau pe noapte utilaje de construcții, utilaje agricole, forestiere sau industriale, precum şi camioane uşoare sau autoutilitare în țară sau în străinătate în condiții de maximă siguranță.

Transportăm în maximă siguranţă utilaje grele civile şi industriale, cum ar fi excavatoare, tractoare, stivuitoare sau discuri / pluguri agricole care sunt livrate la timp conform contractelor sau cerinţelor colaboratorilor noştri. Transportul se realizează prin îndeplinirea tuturor condiţilor legale, deasemenea facem transporturi în condiţii de maximă siguranţă în domeniile extractive, forestier si agricol pentru utilaje de până în 10 tone.

Flota noastră permite sa rezolvaţi necesităţi de transport a utilajele de construcţii sau agricole în judetul Arad sau Timiş, în vama Nădlac sau în orice localitate din ţară sau din afara ţării internaţional rapid şi în siguranţă.

UTILAJE AGRICOLE

24/24

transport utilaje agricole naţional şi internaţional

UTILAJE INDUSTRIALE

7/7

transport utilaje industriale intern şi extern

UTILAJE CONSTRUCTII

7 din 7

transport utilaje construcţii între şantiere 7 zile din 7

UTILAJE FORESTIERE

24 din 24

transport intern şi extern utilaje forestiere 24 ore din 24

Pentru transportarea utilajele agricole vă putem oferii ceel mai bune soluţii în funcţie de tipul utilajelor, dimensiuni şi alte caracteristici, astfel încât să vă optimizaţi costurile şi să beneficiaţi de cele mai bune servicii de transport. Puteţi efectua transportul în regim de grupare a mijloacelor pe camion sau remorcă sau în regim exclusiv.

Awesome Image